Wegenbouw

Veel ervaring heb ik in de wegenbouw, onderdeel van de infrasector.
In 2001 behaalde ik het diploma Straatmaker van de Stichting Beroepsopleidingen Weg- en waterbouw (thans SOMA Bedrijfsopleidingen geheten).
Dat behaalde ik op ambachtelijke wijze “onder de hamer”. Tevens bezit ik een geldig VCA-VOL diploma, BE-rijbewijs, bedrijfswagen,  2tons-trilplaat, trilstamper, 400mm doorslijper, roterende laser, stenen- en tegelknipper, e.d.

Thans is mijn specialiteit het handmatig onder profiel afreien van de zandbaan, zodat uw bestratingsmachine vooruit kan. Voorts veel ervaring in het oplossen van Meldingen Buitenruimtes. Wat ik ook leuk vind is gootlagen tikken vóór asfaltering of andere elementenverharding (in bijvoorbeeld inritten) langs asfaltwegen.

Werk neem ik zowel aan op regiebasis als middels aanneemsom. Aangezien ik van afwisseling hou, en niet altijd een opperman heb (af en toe werkt mijn oudste zoon mee als onderaannemer), verhuur ik me soms als grondwerker voor het leggen van huisaansluitingen, het stellen van kolken, of het opmetselen van inspectieputten. Dan ben ik ook betrokken bij de voorbereiding van het straatwerk. Met af- en toe een tuinaanleg (tussen de fases door of na afloop) maakt dat ik meewerken aan totaalprojecten bouw- en woonrijp maken leuk vind. Zo blijf ik immers in de woonwijk.

Bij onderaanneming gelden de geel-gemarkeerde bepalingen in de modelovereenkomst van Zelfstandigen Bouw en ZZP-Nederland, die door de Belastingdienst op 15-04-2022  onder nummer 90.521.66175.1.0 is beoordeeld. https://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/vb_zelfstandigen_bouw_dv10151z3ed.pdf
Heeft u werk binnen een straal van circa 50 km rond gemeente Dalfsen (regio Zwolle)?  Neem contact op als het in één keer goed en netjes moet!
afreienvoorbestratingsmachine