Tuinaanleg

Foto brochureIk ben een straatmaker met groene vingers en kan, behalve uw oprit, desgewenst uw gehele tuinaanleg verzorgen (met de brandgang erbij). Daarbij ga ik grondig te werk, zodat ik, indien nodig, eerst de verzakte riolering repareer. Daar ik het leuk vind om Groensector– en Infrabeurzen te bezoeken, ben ik op de hoogte van innovaties (zoals bijvoorbeeld afkoppelen en infiltreren).  Foto brochure

Wanneer u voor mij kiest gaat u voor volledige ontzorging: van verkeersmaatregelen, bestelling en levering (op de juiste tijd) van de materialen (alléén A-merken), tot en met het moment dat alle grond, pallets en puin zijn afgevoerd en het werk als visitekaartje achterblijft. Zie de foto’s!

Door kwaliteit van materiaal en manier van werken blijft het werk lang(er) goed. Daardoor bent u (op termijn) voordelig uit. Daarbij komt dat u als klant altijd met dezelfde persoon te maken heeft die zijn afspraken nakomt . (Zie mijn pagina’s Keurmerk Kwaliteitsvakman en Klantbeoordelingen.)

Als het in één keer goed en netjes moet, Neem dan contact op! U kunt daarbij alvast een beschrijving (met schets) geven van uw wensen en wat foto’s appen of mailen van de huidige situatie. (Eventueel met vierkante meters erbij voor tegels, stenen, klinkers, grind, gazon of kunstgras, maar vergeet dan niet de strekkende meters voor opsluitbanden en muurblokken.) Vervolgens maken we een afspraak, waarin ik bij u langskom om nader kennis te maken, in te meten en te overleggen, zodat ik een gespecificeerde offerte op maat voor u kan maken (met beplantings- , beregenings- en tuinverlichtingsplan).