Klantbeoordelingen

De meerderheid van de klantbeoordelingen staan bij het profiel van Benjamin Bestratingen op de website van de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman, welke ze heeft geverifieerd. https://keurmerkkwaliteitsvakman.nl/vakman/benjamin-bestratingen/ Bij sommige reviews zijn foto’s geüpload.
Hieronder staan de beoordelingen die klanten via het reactieformulier van de website van Benjamin Bestratingen hebben geplaatst.

10 reacties

 1. Benjamin heeft geweldig werk geleverd!
  Komt zelfs als hij een poos later in de buurt is nog inspecteren of alles er nog netjes bij ligt.

 2. Zeer tevreden met het geleverde werk. Benjamin weet met eventuele bestaande zaken zoals bestrating en/of grind e.d. in combinatie met nieuwe materialen een zeer strak geheel te realiseren. Op alle vlakken zeer professioneel! Denkt mee voor de juiste oplossingen en realiseerde voor ons autobedrijf de zo noodzakelijke extra parkeerplekken. Alles ook in de juiste stijl van ons bedrijf. Perfect!! Dank daarvoor.

 3. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, Benjamin heeft ons ontwerp perfect gerealiseerd en waar nodig verbeteringen aangebracht. Hij werkt zorgvuldig en precies.

 4. Wij zijn zeer tevreden over het werk van Benjamin, het ophogen en hertegelen van ons terras in de achtertuin en voortuin. Iets meerwerk op de offerte was geen probleem. We genieten nu van een prachtig terras. Echt vakwerk!! De reclame op zijn bus is zeer terecht. Wij raden Benjamin bestratingen zeker aan.

 5. Andreas en Marinette,
  Benjamin heeft de voortuin en oprit + garage bestraat op een vakkundige en precieze wijze samen met zijn zoon. Vooraf heeft hij duidelijke offertes uitgebracht en snel geschakeld v.w.b. eventueel meerwerk en veranderingen.
  Hij werkt professioneel en netjes. Het werk ligt er strak in. Ver boven onze verwachting. Een vakman die wij kunnen aanbevelen.
  Dank Benjamin.

 6. Benjamin en zoon heeft, bij ons, een klus gedaan in de voortuin wat hij een “uitdaging” noemde.
  Lang verhaal kort: Op en top vakman! zeer secuur werk..Opvallend: maakte er geen haastkarwei van en nam alle tijd. Alles steeds keurig opgeruimd. Liet geen afval achter. Het resultaat is er dan ook naar.

  Kortom we zijn zeer tevreden over Benjamin.

  Saillant detail: Ook bij andere hoveniers/straatmakers voor deze klus een offerte opgevraagd. Men is wel geweest …niets meer van gehoord.

 7. Wij zijn zeer tevreden over Benjamin. Hij levert hele goede kwaliteit en zeer goede service voor een scherpe prijs. Hij komt zijn afspraken helemaal na. Zeker raden wij Benjamin als vakman aan.

 8. Benjamin heeft goed werk geleverd. Diverse grote wortels van onze boom zijn verwijderd, zodat het pad in de tuin er weer mooi recht bij ligt en begaanbaar is. Wij zijn erg tevreden!

Geef een antwoord